Nederlands
  • darkblurbg
    Renoveren & verbouwen op basis van vertrouwen

Dé Aannemer in de regio Den Haag | Optimum Bouw- & Aannemersbeddrijf

Op zoek naar een gerenomeerd en betrouwbaar aannemersbedrijf in de regio Den Haag voor een verbouwing of renovatie project?
Vanuit ons kantoor in Den Haag stuurden wij in de afgelopen 10 jaar succesvol vele honderden bouw- en renovatieprojecten in de Haagse regio aan.
Behalve Den Haag, zijn wij ook inzetbaar voor verbouwingen en renovaties in Wassenaar, Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Zoetermeer, Delft en het Westland. 
Wij leveren op jaarbasis gemiddeld 100 projecten op, zodoende is er nauwelijks nog een straat te vinden in Den Haag waar wij niet gebouwd of verbouwd hebben.
Wij kennen de Haagse woningmarkt en bouwstijlen dan ook van A to Z.
Dit geldt uiteraard ook voor de lokale regelgeving en het vergunningenbeleid van de gemeente Den Haag. 

Wij zijn er dan ook trots op de vele mooie verbouwingen en turnkey renovatieprojecten die wij de afgelopen jaren hebben mogen realiseren voor particulieren en vastgoedbeleggers.
Trots zijn wij tevens op het feit dat meer dan 75% van onze nieuwe klanten aangebracht zijn middels referenties van onze bestaande klanten.

Dus bent u op zoek naar een erkende, betrouwbare aannemer in de regio Den Haag, vraag dan een vrijblijvende offerte aan via ons aanvraagformulier.
Wij zullen vervolgens een afspraak op locatie inplannen met u, om persoonlijk uw wensen goed in kaart te kunnen brengen en de diverse mogelijkheden te bespreken.

Aannemer Den Haag

Aannemer in Den Haag