• darkblurbg
    Renoveren & verbouwen op basis van vertrouwen

Optimum is een relatief jong, modern bouwbedrijf / aannemersbedrijf uit Den Haag, met een schat aan ervaring en alle expertises onder één dak. Tijdens de crisis hebben enkele aannemers uit de bouw, elk met grote expertise in hun vakgebied, zowel in het binnen- als buitenland, de krachten gebundeld. Zo is in 2014 Optimum Bouw- en Aannemersbedrijf opgericht, inmiddels een gevestigde naam op het gebied van renoveren en verbouwen in de Haagse regio.

Eigenaar Michael van der Zalm is uw vaste aanspreekpunt tijdens het bouwproces, van offerte aanvraag tot en met de oplevering. Michael onderscheidt zich in de markt, door zijn expertise, en directe betrokkenheid bij alle (ver)bouwprojecten, groot of klein. Bij Optimum Aannemer is de klant altijd koning. Michael is dan ook zeven dagen per week beschikbaar en bereikbaar voor klanten van Optimum Aannemers. 

Waar wij al jaren voor staan: Verbouwen of renoveren binnen ieders budget, met het maximale resultaat.
Optimum betekent dan ook niet voor niets: "Een onder de gegeven omstandigheden maximale, grootste of meest gewenste respons, resultaat, oogst of geval."

 

Optimum Aannemers op RTL4