• darkblurbg
    Renoveren & verbouwen op basis van vertrouwen

Badkamer verbouwen Den Haag

Met méér dan 750 badkamer verbouwingen alleen al in de regio Den Haag, hebben wij voor onze klanten de meest uiteenlopende en complexe badkamer renovaties mogen uitvoeren. Wilt u die gedateerde badkamer laten verbouwen tot een moderne badkamer, onder andere voorzien van vloerverwarming, inloopdouche, modern badkamermeubel en nieuw tegelwerk? U bent met de ervaren badkamer specialisten van Optimum verzekerd van een top resultaat!

Kosten badkamer verbouwing 

Wilt u weten wat uw badkamer verbouwing gaat kosten?
Optimum Bouw- en Aannemersbedrijf kan een compleet nieuwe badkamer aanbieden binnen uw budget, van 'Basic' tot 'Zeer Luxe'.
Afhankelijk van uw wensen, de groote van de badkamer en de te gebruiken materialen, duurt een badkamerverbouwing gemiddeld tussen de 2 en 4 weken.
Wij kunnen de droom badkamer die u voor ogen heeft, ontwerpen en realiseren voor een scherpe prijs.
Om te weten wat de verbouwing van uw badkamer gaat kosten, kunt u eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aanvragen.


Badkamer verbouwen Den HaagBadkamer metamorfosebathroom contractor the hagueBathroom renovationperfect bathroom tilingbadkamer verbouwing den haagbadkamer specialist den haag - Optimumluxe badkamer verbouwing den haagAannemer voor badkamer verbouwing in Den Haag