Nederlands
  • darkblurbg
    Renoveren & verbouwen op basis van vertrouwen
    ✅ Best beoordeelde aannemersbedrijf van de Haagse regio

Badkamer Renovatie Kosten 2023

Een badkamer verbouwing kost in 2023 gemiddeld tussen de 5500 euro voor een basis+ badkamer van 4m2 en 15250 euro voor een luxe badkamer van 7m2. Dit is inclusief materiaalkosten, afvoer van bouw-/sloopafval en arbeidskosten, exclusief btw. 
Voor het vergelijken van badkamer verbouwing offertes kunt u een vrijblijvende prijsopgave aanvragen.

Badkamer renoveren, hoe lang duur het.

Een badkamer verbouwing neemt gemiddeld 7 werkdagen in beslag voor voor de kleinere basis+ badkamer, tot 15 werkdagen voor een grotere luxe badkamer. Ter plaatse kunnen wij een exacte inschatting maken door de uw te renoveren badkamer te inspecturen en uw exacte wensen door te nemen. Via ons online aanvraagformulier kunt u een bezoekafspraak plannen bij u thuis.

Beschikbaarheid aannemers in Den Haag

Momenteel is de wachtijd voor verbouwingen bij Optimum Aannemersbedrijf 2 tot 3 weken in de regio Den Haag. Voor de exacte wachttijden van de diverse soorten renovatiewerkzaamheden kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website.

Turn-key renovaties voor vastgoedbeleggers

Optimum Bouw- en Aannemersbedrijf werkt sinds 2014 nauw samen met diverse vastgoedbeleggers in de regio Haaglanden en Rijnmond en heeft ruime ervaring in het opleveren van 'turn-key' woningen. Voor vastgoedbeleggers bieden wij speciale tarieven en 'all-in paketten' aan, afhankelijk van de hoeveelheid opdrachten per jaar. Exacte informatie kunt u verkrijgen via ons online aanvraagformulier of door te bellen met één van onze vastgoed specialisten via telefoonnummer 06-572 9900 3

Stukadoors kosten per m2 in 2023.

De prijs voor sausklaar pleisterwerk in 2023 is 19,55 euro, incl. btw en 5 jaar garantie. Voor grote oppervlakten stucwerk hanteren wij speciale tarieven. Hiervoor kunt u online uw offerte stucwerkzaamheden aanvragen.

Woning isolatie in 2023.

Optimum Bouw- en Aannemersbedrijf is gespecialiseerd in woning isolatie en kan voor u de subsidie aanvraag afhandelen bij de gemeenten in de Haagse regio. Offerte aanvragen? https://optimum-renovaties.nl/offerte-aanvragen/

Aannemers met goede recensies.

Optimum Bouw- en Aannemersbedrijf is uitgeroepen tot het best beoordeelde aannemersbedrijf van Nederland 2019-2020. Het artikel kunt u hier lezen.

Kozijnen vervangen Den Haag

Optimum Bouw- en Aannemersbedrijf vervangt en levert HR+++ (Triple glass) kozijnen in Zuid-Holland. Wij leveren en produceren kunststof-, alluminum- en hardhouten kozijnen tegen een scherp tarief en korte levertijden. Vraag nu uw offerte aan voor het vervangen van uw kozijnen.

Verbouwingskosten in 2023.

U kunt bij ons gratis en geheel vrijblijvend een prijsopgave opvragen voor uw verbouwing. Hiervoor kunt u een bezoekafspraak inplannen via ons aanvraagformulier verbouwingskosten.

Offertes aanvragen woning renovatie

Een offerte aanvragen voor uw verbouwing bij Optimum Bouw- en Aannemersbedrijf is gratis en geheel vrijblijvend.