Nederlands
  • darkblurbg
    Renoveren & verbouwen op basis van vertrouwen
    ✅ Best beoordeelde aannemersbedrijf van de Haagse regio

Woning isoleren regio Den Haag

Uw woning isoleren biedt alleen maar voordelen. Uw investering in woningisolatie betaalt zich gegarandeerd uit en is uiteindelijk altijd winstgevend voor uw portemonnee.

Milieubewust geld besparen op uw energierekening

Een goed geïsoleerd huis garandeert u een flinke besparing op uw huidige energierekening. Isolatie is dé manier om uw woning geheel energiezuinig te krijgen. Hiermee voorkomt u dat er onnodig warmte verloren gaat in uw woning. Dit resulteert erin dat er aanzienlijk minder energie nodig is om uw woning te verwarmen waardoor uw energierekening maandelijks een stuk lager zal uitvallen. Andere voordelen van wonen in een goed geïsoleerd huis is dat het comfortabeler aanvoelt. Tocht van buitenaf is verleden tijd en u zult ervaren dat geluiden van buitenaf en/of de buren flink zullen reduceren. Wij raden u aan om wel te blijven ventileren voor een nóg gezonder leefklimaat in uw huis.

Subsidie op woningisolatie gemeente Den Haag

Gemeentes in de regio Den Haag verstrekken subsidies op isolatie. De landelijke overheeft verstrekt 30% subsidie en de gemeente Den Haag doet hier nog een subsidie bovenop waardoor u tot wel 50% van de door u gemaakte kosten van woningisolatie terug zal krijgen! De enige voorwaarden zijn dat uw woning een bouwjaar moet hebben van vóór 1992 en dat u bewoner en tevens eigenaar bent van de te isoleren woning in de regio Den Haag. Optimum zal zorg dragen voor de juiste afhandeling van uw subsidieaanvraag. Meer informatie kunt u vinden op de pagina Subsidies op de website van de gemeente Den Haag.

Woningisolatie tegen een extra laag btw-tarief

Profiteer nu van het tijdelijke lage btw-tarief van 9% voor het isoleren van uw woning op onze arbeidskosten. Dat is maar liefst een besparing van 11% op het reguliere btw-tarief! De enige voorwaarde om hiervoor in aanmerking te komen is dat uw woning ouder dan twee jaar is.

Energiespaarlening voor woningisolatie

Behalve het milieubewust investeren in uw woning, het fors verlagen van uw energierekening, de diverse aantrekkelijke subsidies en het lage btw-tarief, verstrekt o.a. de gemeente Den Haag een aantrekkelijke lening aan tegen een gunstig rentepercentage om uw investering van het isoleren van uw huis te financiëren. Zie hiervoor de pagina Energiebespaarlening Den Haag op de website van de gemeente Den Haag.

Gratis offerte aanvragen voor het isoleren van uw woning

Optimum en haar aangesloten onderaannemers zijn gespecialiseerd in het toepassen van de optimale energiebesparende isolatiemaatregelen die van toepassing zijn in uw woning. Om voor u in kaart te brengen wat in uw specifieke situatie de mogelijkheden zijn, komen onze specialisten graag eerst bij u langs in uw woning. Binnen 48 uur ontvangt u van ons een heldere offerte met een gunstige prijsopgave. Aanvragen van een woningisolatie offerte bij Optimum doet u kosteloos en is uiteraard geheel vrijblijvend.

Woning Isolatie in Den Haag