• darkblurbg
    Renoveren & verbouwen op basis van vertrouwen

 

U kunt direct hieronder een offerte voor uw verbouwing aanvragen.

  Kies bestand...


Woning verbouwing offertes aanvragen

Wilt u uw woning verbouwen en vrijblijvend offertes ontvangen hiervoor?
Dit kan snel, veilig en vertrouwd, bij de best beoordeelde aannemer van Nederland.
Geheel vrijblijvend ontvangt u binnen 48 uur een complete offerte voor de verbouwing of renovatie van uw woning of bedrijf.
Helder, zonder 'kleine lettertjes', op basis van een scherpe 'all-in prijs'.
Zo weet u precies wat uw verbouwing gaat kosten, komt u niet voor onaangename verrassingen te staan en kunt u zelf eenvoudig renovatie offertes vergelijken.


Beschikbaarheid/wachttijd Optimum Aannemersbedrijf

Indien gewenst zijn wij in staat om snel te kunnen aanvangen met uw verbouwingsproject.
Momenteel is de wachttijd voor de meeste renovatiewerkzaamheden 2 tot 3 weken. (Gerekend vanaf het moment van ondertekening contract.)

Verbouwingskosten Prijsindicatie

Soms is een gespecificeerde offerte (nog) niet mogelijk of gewenst. Denk bijvoorbeeld aan een situatie wanneer u een woning op Funda heeft gezien waar u op zou willen bieden, maar éérst de te verwachte renovatiekosten inzichtelijk wil krijgen. Wij kunnen u dan op basis van de beschikbare informatie die wel voorhanden is, in combinatie met uw wensenpakket qua verbouwing, een vrijblijvende prijsindicatie geven voor bijvoorbeeld een badkamer verbouwing of een complete turn-key renovatie. Hierdoor weet u wat de betreffende verbouwing u ongeveer zal gaan kosten, wat u zeker een voordeel op zal leveren bij de onderhandeling in een markt waar snelheid zeker geboden is. Dit is geen definitieve offerte, maar u zult zeker met een groter vertrouwen de onderhandelingen ingaan bij de aankoop van uw droomwoning!